marți, 12 aprilie 2016

Charter la Abu Dhabi (in Dubai) - merita sau nu?



Mi-am dorit foarte mult sa imi petrec o vacanta in Dubai pentru ca intotdeauna m-a atras opulenta specifica arabilor din acea parte a continentului. A fost foarte greu sa imi adun cativa prieteni care sa imparteasca aceeasi parere ca mine, iar cand am reusit, ne-am indreptat cu totii catre o agentie de turism profesionista pentru a vedea care sunt costurile pentru acest mic vis al nostru si cum putem sa ni-l indeplinim.

Tarifele pentru o vacanta variaza in functie de conditii, insa sunt accesibile. In cele din urma noi am ales un charter in Abu Dhabi, am platit in jur de 700 de euro pentru 7 nopti de cazare intr-un hotel de 5 stele si am avut avion din capitala. Pot spune ca a fost de departe o experienta unica pe care imi doresc sa o retraiesc cat mai repede cu putinta. Conditiile oferite de Dubai sunt speciale si neintalnite in alte colturi ale lumii. 

Hotelul nostru a fost chiar pe plaja, aveam cativa metri pana la apa si ne-a oferit totul, fara a mai fi nevoie sa parasim complexul. Chiar daca am vizitat imprejurimile, majoritatea timpului l-am petrecut la hotel unde aveam cluburi, restaurante, cafenele, terase, orice ne doream, majoritatea deschise non stop, iar angajatii erau profesionisti. Banuiesc ca oricine este fan al mancarii arabesti, iar aceasta poate fi servita la orice colt, fiind pe plaja tarabe, kioskuri sau diferite magazine de unde iti puteai cumpara orice doreai. 

Singurul regret este ca nu am ales un pachet cu mai multe nopti, pentru ca ne-am distrat si ne-am simtit foarte bine. Recomand oricui sa isi petreaca vacanta in Abu Dhabi, deoarece le are pe toate, pentru turistii de toate varstele, de la copii la cei mai in varsta care aleg sa se relaxeze pe plajele curate atinse de apa limpede a marii.