marți, 10 mai 2016

Regim hotelier CraiovaFie ca vrei sa iti petreci o vacanta intr-un oras sau in zone rurale, inchirierea in regim hotelier a unui apartament, case sau vile, reprezinta o modalitate ideala de a face economii. O alternativa grozava la hoteluri si pensiuni, in special in cazul unei vacante de 5 sau mai multe zile, regimul hotelier propune preturi care variaza in functie de sezon, suprafata, locatie si calitate, insa de cele mai multe ori se dovedeste a fi mai putin costisitor decat o camera de hotel ce ofera servicii similare.

Economii

Apartamentele in regim hotelier Craiova sunt mult mai spatioase decat o simpla camera de hotel si dispun de propria bucatarie si baie, cea din urma fiind adesea dotata cu masina de spalat, astfel ca nu mai este nevoie de un bagaj mare, intrucat hainele se pot spala. Doua cupluri ce calatoresc impreuna pot imparti un astfel de apartament, iar costurile se injumatatesc, fiind foarte accesibile. De asemenea, se mai pot face economii importante prin simpla gatire a meselor in locul iesirilor la restaurant. Astfel, de la orice supermarket se poate face aprovizionarea pentru mic dejun si pranz pentru a economisi sume ce pot fi cheltuite doar seara la cina in cadrul restaurantelor locale.

Bucataria proprie

Pentru familii, un apartament inchiriat este un mare beneficiu. Bucatariile sunt ideale pentru copii, chiar si pentru cei mai mofturosi intrucat pot fi satisfacuti prin gatirea mancarurilor preferate, care nu pot fi gasite la restaurant intotdeauna. Existand doua sau mai multe camere, parintii se pot bucura de intimitate, in timp ce copiii beneficiaza de propria camera.

In schimb multe apartamente inchiriate in regim hotelier in Craiova impun o limita a sederii de minim 3 pana la 7 nopti, fapt care poate fi o problema pentru unii. Insa, oricand se poate apela la un hotel pentru petrecerea unei singure nopti, fara a mai urma procedura de obtinere a cheilor de la proprietari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu