duminică, 17 mai 2015

Concurenta face click pe reclama platita Google Adwords (campanii PPC)?Xionagrup.ro este metoda optima la care pot apela toti cei care vor sa evite fraudele frecvente intalnite in campaniile de tip pay-per-click. Acest sistem este oferit gratuit in prima luna, astfel incat utilizatorii pot testa beneficiile promise, avand mai apoi ocazia de a alege unul din patru pachete, special realizate in functie de necesitatile fiecarui timp de client. 

Pachetul gratuit ofera urmarirea IP-urilor, un sistem de raportare, alerte pe e-mailul utilizatorului, urmarirea lunara a maxim 12.000 PPC si poate fi aplicat pentru un singur domeniu. Urmatorul pachet pentru care se poate opta este cel „Bronz”, care promite aceleasi beneficii, venind in plus cu suport de implementare, insa se pot urmari doar 5.000 PPC, spre deosebire de 12.000 din pachetul gratuit. Pretul lunar al pachetului „Bronz” este de 10 euro.

Pachetul „Argint” propune aceleasi beneficii ca in cazul lui „Bronz”, urmarirea a 12.000 PPC lunar, 2 domenii si vine in plus cu suport e-mail, iar pretul lunar este de 20 de euro. Pachetul „Aur” aduce mai multe noutati precum un plan PRO, 3 domenii, urmarirea a 25.000 PPC lunar, acces API si aplicatie de tip desktop, iar pretul este de 35 de euro pe luna. Ultimul pachet este destinat agentiilor propune urmarirea a unui numar nelimitat de clickuri pe un numar nelimitat de domenii. Optional, clientii pot beneficia de solutie gazduita individual, iar suportul e-mail este suplimentat si de cel telefonic. Iar pretul pentru un astfel de pachet difera, de la un caz la altul.

Toate aceste pachete pot fi achizitionate cu ajutorul platii online, astfel incat utilizatorii sa se poata bucura de incredere deplina. 

Marele avantaj promis de Xiona este faptul ca utilizatorul are de urmat doar cativa pasi simpli pentru a putea beneficia de servicii. Astfel, acestia trebuie sa instaleze un cod unic de tracking pe fiecare pagina pe care doreste sa o monitorizeze. Codul se insereaza inainte de inchiderea etichetei „head”. Dupa efectuarea acestui pas, sistemul va incepe colectarea datelor, iar utilizatorul va putea primi alerte prin e-mail cu privire la activitati suspicioase. 

Mai multe detalii aici: https://www.xionagrup.ro/en-us/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu