luni, 1 iunie 2015

așa-zisele becuri economice



Am petrecut foarte mult timp cautand așa-zisele becuri economie, fiind dezamăgit de fiecare data când vedeam factura. Atunci când am achizitionat primele becuri LED, nu mi-a venit sa cred cât de puțin pot consuma și ce durata indelungata de viata pot avea!

            Despre becurile incandescente nici nu mai este neovie sa vorbim: consuma exagerat de mult (de 10 sau chiar 15 ori mai mult decât cele LED), iar durata de viața este intre 1000 și 2000 de ore. La fel și cele cu halogen, care sunt inflamabile și emit radiații ultra violete, nocive pentru piele.

            Becurile fluorescente pot constitui o eventuala soluție, temporara, dar nu permanenta. Exista dezavantaje și aici, unul dintre ele fiind timpul indelungat pana la o luminozitate maxima. Nici acestea însă nu se pot compara la consum cu becurile si panourile LED, care pot realiza o economie de energie electrică de pana la 85%, iar despre durata de viața nici nu mai e nevoie sa vorbim.

            În continuare va voi descrie câteva caracteristici și avantaje ale becurilor LED, pe care le-am observat din propria experiența. În primul rând, ușurința cu care pot fi adaptate fiecarui timp de camera în parte: pentru cele reci, frigorifice, becurile LED sunt foarte potrivite, fiind rezistente la temperaturi scăzute, pentru cele unde exista pericol de spargere, iarăși pot fi intrebuintate, rezistenta lor asigurandu-va ca nu se va întâmpla niciun accident nedorit, pentru parcari, garaje, sau alte spatii cu tavanul mai jos, aceste becuri vin și in dimensiuni reduse, lumina directionata oferind posibiliatea crearii unui design destul de compact.

            Am achizitionat mai multe deodată, preferand varianta online. Site-ul se cheamă goldenled.ro și cuprinde mai multe modele, bazate tot pe LED, calitatea reprezentandu-le cel mai bine. Odată ce le-am spus colegilor de la servici și prietenilor de familie despre descoperirile făcute, m-au rugat sa comand și pentru ei câteva, ulterior punand mai multe comenzi și impartasind aceeași parere ca și mine: se merita sa investim în ele pe viitor.

            Așadar, doresc sa recomand cu plăcere și încredere becurile LED de pe site-ul goldenled.ro, asigurandu-va ca veți avea parte de o gama variata de modele din care sa alegeți, putand ilumina orice fel de camera doriți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu