sâmbătă, 6 iunie 2015

Motivul pentru care am decis sa plec intr-o croaziera

Din calatoriile mele:

Motivul pentru care am decis sa plec intr-o croaziera, aspectul care m-a cucerit, mai presus de orice, a fost cumulul de facilitati oferite, adica vasele de croaziera ofera gratuit numeroase activitati la care poti lua parte pe parcursul calatoriei si pe care nu trebuie sa le platesti separat (ar costa tare mult) cum ai face intr-o excursie pe uscat. Apoi a contat foarte tare ca intr-un sigur concediu vizitez atat de multe destinatii fara sa fac un circuit obositor cu masina personala sau sa merg cu trenul din oras in oras, cu greutatea bagajului in spate.  
Croaziera este una dintre cele mai relaxante modalitati de a calatori, deoarece odata imbarcat pe vas, nu mai niciun motiv de ingrijorare in privinta transportului. Stii exact unde te indrepti, cum vei ajunge acolo si unde iti sunt bagajele(exact cum am citit si pe www.ecroaziere.ro). S-a terminat cu transferurile de la aeroport la autobus, cu taxele de autostrada si cu blocajele in trafic, aspecte care imi dadeau mereu de furca, mai ales atunci cand calatoream cu cei mici, care nu au rabdarea necesara sa stea atat de mult intr-un singur loc. Pe masura ce incerc sa organizez dupa importanta avantajele unei astfel de excursii, constat ca sunt foarte multe si toate par la fel de importante. De exemplu, copiii mei de 5 si 10 ani au avut parte de o experienta foarte interesanta si de cand am ajuns acasa ma tot intreaba cand mai plecam pe vas. Pentru oferte de croaziere 2016 va recomand Holiday Dreams.

 Pe scurt, exista tot felul de activitati in care sunt implicati si totul este organizat asa incat ei sa nu se plictiseasca, iar noi, parintii, sa nu avem vreo grija. Sunt mereu sub supravegherea unui personal specializat si tu te poti relaxa fara prea mare stres sau chiar fara deloc, daca nu esti genul sa stea permanent dupa cei mici. Oricate avantaje scriu, tot mai imi vine cate ceva in minte, asa ca inchei cu un sfat pornit din inima si experienta: mergeti intr-o croaziera! Schimba toate perspectivele.

Update 2016 - recomand cu drag agential Holiday Dreams.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu