joi, 25 august 2016

Reduceri la bilete de avion prin Aerotravel

Vacanta de vis este mult mai aproape de tine decat ai fi crezut daca alegi bilete de avion Aerotravel, iar cu cat esti mai flexibil, cu atat ai mai mult de castigat si te poti bucura de preturi foarte mici. Fie ca iti doresti sa explorezi plajele aurii din Turcia sau Grecia, sa descoperi minunile arhitecturale ale Italiei, sa experimentezi mancarurile si vinurile din Franta, sa admiri frumusetea Spaniei si Portugaliei, toate acestea pot deveni acum realitate, fiind mult mai accesibile decat in trecut.
Spune adio drumurilor lungi
Nimic nu se compara cu vacanta perfecta si destinatia la care nu ajungi obosit. In schimb, de multe ori alegem sa calatorim departe de casa pentru a descoperi noi locuri, iar drumul lung pana acum reprezenta o adevarata problema, fie ca este parcurs cu autoturismul personal, fie cu autobuzul sau trenul. In schimb, cei care aleg bilete de avion Aerotravel nu mai au parte de aceasta problema, intrucat orice destinatie este acum la cel mult 2-3 ore distanta.
Conditii mai bune
Decat sa iti aloci cateva sute de euro pentru un concediu petrecut in tara, unde de cele mai multe ori serviciile lasa de dorit sau sunt foarte costisitoare, pentru aceeasi suma ai ocazia de a descoperi noi tari si culturi, unde te poti bucura de cele mai bune conditii. In Romania sunt prezente numeroase companii aeriene, printre care Blue Air, Tarom, WizzAir, RyanAir sau Turkish Airlines, iar competitia devenind din ce in ce mai stransa, adesea sunt introduse oferte foarte atractive pentru calatori.

Ai ocazia de a calatori de la Bucuresti la Milano si retur cu doar 100 de lei, in timp ce pretul unui drum cu autocarul ar fi depasit cu usurinta 200 de euro. Cu alte cuvinte, ai parte de preturi mai bune, mai mult confort, dar si de vacanta pe care ti-ai dorit-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu